Zamena auto stakla

Brzo, kvalitetno, povoljno - Vaš GlassMaxNS punih 13 godina sa vama!

❓Muči Vaš oštećeno ili slomljeno staklo?

Nema problema! Na pravom ste mestu! 👍


GlassMax je direktni uvoznik auto stakala i zadovoljstvo nam je reći da u svakom trenutku raspolažemo sa preko 10.000 različitih artikala.

Sa širokom ponudom auto stakala za sve tipove vozila, najpovoljnijim cenama, odličnom distribucijom, kvalitetnim i profesionalnim kadrom možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju odnos kvaliteta i cene ukoliko dođete kod nas!

* Vrhunski kvalitet auto stakala - Sva auto stakla u našoj ponudi poseduju sertifikate ECE 43R koji nedvosmisleno garantuju sigurnost i bezbednost našim kupcima.

* Stručno i profesionalno osoblje - Sa preko 13 godina iskustva u zameni auto stakala, mi smo pravi izbor za sve one kojima je potrebna profesionalna i kvalitetna usluga. Naši stručni i iskusni tehničari su uvek spremni da Vam pruže uslugu na visokom nivou i obezbede maksimalno zadovoljstvo.

* Dodatna garancija na ugradnju stakla - GlassMaxNS posjeduje TÜV, što Vam garantuje profesionalnu zamenu. Prilikom ugradnje koristimo najsavremenije alate, kao i lepak Sika™ koje koriste renomirani proizvodjači automobila. Sve to nam omogućava da Vam damo 10 godina garancije na kvalitet i stručnu zamenu vetrobrana!

* Zakazivanje termina - zamena bez čekanja - Sam proces zamene stakla je kompleksan i odogovoran posao, i često traje nekoliko časova. Kako bismo za Vas učinili čitav ovaj proces zamene stakla brz i lak, razvili smo sistem za zakazivanje. Sve što treba je da nas pozovete, a ostalo će naš tim rešiti za Vas!

* Povoljne cene - Odgovorno tvrdimo da ćete odabirom našeg servisa, uvek dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta! Zakažite svoju zamenu auto stakla i uverite se u našu stručnost i kvalitet!

Zamenite oštećeno ili slomljeno staklo, bez muke u 3 koraka...

pozovi-glassmaxns"

1. Pozovite nas

Zanima Vas koji tip/brend auto stakla postoje za Vaš model? Koja je cena? Kolko traje zamena?... ili imate neko drugo pitanje...

Sve što treba da uradite je da kliknete na broj telefona 021 66-22-666 i da nas pozovete.

Naše ljubazno osoblje će se potruditi da dobijete pravi odgovor na sva Vaša pitanja.

zakazi-termin-za-zamnu-stakla

2. Zakažite termin za zamenu

Standardna zamena auto stakla kojom se osigurava ispravnost i kvalitet postupka, a obuhvata temeljnu pripremu vozila, zamenu stakla i na kraju sušenje specijalnog lepka, najčešće traje 2 sata.

U želji da Vam omogućimo da maksimalno iskoristite svoj vreme, GlassMaxNS je uveo sistem zakazivanja. Nakon što nas pozovete i dobijete detalje infomracije, pomoći ćemo Vam da zakažete svoj termin za zamenu.

Zameni oštećeno staklo

3. Zamenite oštećeno staklo

Bez čekanja, bez muke - brzo, kvalitetno i povoljno.

Postupak za zamenu auto stakla podrazumeva:
- skidanje puknutog vetrobrana
- čišćenje, odmašćivanje podloge kako na automobilu, tako na novom vetrobranu
- nanošenje prajmera
- nanošenje lepka Sika&trade
- montiranje novog vetrobrana
- sušenje lepka
- automobil spreman za voznju

Besplatna zamena za sva osigurana auto stakla

GlassMax je ovlašteni partner za izmenu stakala na vozilima svih vodećih osiguravajućih kuća. Vrednosti šteta ugovoreni su i prate evropski normativ Eurotax, tako da za naše klijente, tj. Vas, nema nikakvih troškova. Jednostavno, dođite u naš servis sa zapisnikom o šteti od osiguravajuće kuće, a mi ćemo rešiti Vaš problem. Zamenićemo Vaše staklo u što kraćem roku, a račun proslediti osiguravajućoj kući.

Ostale auto usluge iz GlassMaxNS asortimana

Proizvodnja vetrobrana za autobuse

GlassMaxNS je svoj asortiman u auto industriji proširio na proizvodnju prednjih vetrobrana za autobuse. Trenutni fokus je proizvodnja prednjih vetrobranskih stakla, ali smo takođe u mogućnosti da proizvedemo bočna i zadnja stakla na autobusima. Naša firma poseduje renomirani sertifikat ECE 43R izdat od Agencije za bezbednost saobraćaja, što nam omogućava da distibuciju naših proizvoda vršimo i na područiju čitave Evropske Unije.

Proizvodnja stakala za radne mašine

Proizvodnja stakala za radne mašine i traktore

Stakla za radne mašine i traktore iz naše prozvodnje su isključivo sigurnosna stakla. Sigurnosno staklo predstavlja staklo sa dodatnim bezbednosnim karakteristikama i mogu biti laminirana ili kaljena.

Laminirano auto staklo je kombinacija dve ili više staklenih ploča između kojih se ubacuje sloj PVB folije. Uglavnom, prednja vetrobranska stakla su laminirana stakla.

U slučaju pucanja, kaljeno staklo se ne raspršuju kao kod običnog stakla, već se rapsršuje u dosta sitnih (tupih) delova koje ne mogu da naprave nikakvu dodatnu povredu. Uglavnom, bočna i zadnja stakla su kaljena.

I, za ova stakla, baš kao i za sva druga stakla iz naše proizvodnje posedujemo sve renomirane sertifikate izdate od strane Agencije za bezbednost saobraćaja.

Terensla služba

Terenska služba

Ukoliko Vam je staklo jače oštećeno i niste u mogućnosti da vozite i posetite neki od naših servisa, pozovite nas i zakažite termin za zamenu vašeg oštećenog stakla.

Naša terenska služba će Vas posetiti u što kraćem roku i izvršiti zamenu Vašeg oštećenog stakla potpuno profesionalno, kao da ste bili kod nas u servisu. Zamene stakala na teritoriji Novog Sada su potpuno besplatne. Na Vama je da nas pozovete, a sve ostalo prepustite nama.