Profesionalno zatamnjivanje stakala Novi Sad

Folije koje mi koristimo su konstruisane tako, da Vaš automobil ima besprekornu pojavu, da se obezbede karakteristike koje Vi zahtevate, te da se zaštiti Vaša investicija. Poznate po svom kvalitetu, postojanosti boje i patentiranom sloju, otpornom na ogrebotine, naše folije su izuzetno izdržljive i nema potrebe za posebnim održavanjem.
Da bi svi naši klijenti bili zadovoljni, GlassMax vam nudi veliki izbor auto folija, različitite propustljivosti sunčeve svetlosti po akcijskim cenama. Na Vama je da nas samo pozovete i odaberete određenu nijansu folije, a mi ćemo posao zatamnjivanja obaviti potpuno profesionalno kako samo to GassMax zna.

Kontrola toplote

Kada birate Vama odgovarajuću foliju za Vaše vozilo, tržište je ogromno. Ali, Vi želite više od opcija. Vi želite najbolje rešenje. Pozovite nas i obezbedite maksimalne performanse. Neugodna toplota, odsjaj koji odvlači pažnju i izbledeli enterijer, može da upropasti svako putovanje. Solar kontrol folija će sprečiti zagrevanje unutrašnjosti Vašeg automobila i time omogućiti udobnu vožnju za Vas i Vaše saputnike.


Zastita od UV zracenja

Folije koje se ugradjuju, filtriraju zarčenje suncevih zraka i značajno umanjuju moguće zaslepljenje, ali istovremeno propustaju svetlost, što omogućavaj pregledniju i jasniju vožnju. Ugrađene folije štite od stetnog delovanja sunca, kako vozaca tako i auto. Ove folije smanjuju UV zracenje čak do 99,9%, zbog čega se znatno smanjuje verovatnoća nastanka oboljenja usled UV-zračenja.

 


Stil i Pojava

Da li želite da se Vaš automobil izdvaja od mnogih drugih? Ako želite da Vaše vozilo izgleda elegantn ili da se svi okreću za Vama, naše folije, vrhunskog kvaliteta će Vam to omogućiti. Kada imate profesionalno montirane folije na Vašem automobiul, ne dobijate samo željeni estetski izgled, nego i veoma izdržljivu foliju sa optimalnim karakteristikama.

Zastitite ono najvaznije

Saobraćajne nezgode se dešavaju svaki dan, čak ii veoma odgovornim vozačima. U deliću sekunde, životi mogu biti nepovratno promenjeni. Naša sigurnosna i bezbednosna folija drži razbijeno staklo na mestu, sprečavajući telesne povrede koje bi mogle nastati usled nezgode, takođe, odvraća od provale i krađe. Jednostavno, zatamnjena stakla imaju mnoštvo prednosti.